Προσκυνηματικές Περιηγήσεις στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στις αποκλειστικές προσκυνηματικές περιηγήσεις!

Προσκυνηματικές Θαλάσσιες Περιηγήσεις στην Ελλάδα

Θαλάσσιες περιηγήσεις στις πιο αξιοσημείωτες θρησκευτικές διαδρομές στην Ελλάδα!

Ορθόδοξες Πανηγύρεις στην Ελλάδα

Υπάρχει ένας ρυθμός με τις ζωές εκείνων που ζουν την ορθόδοξη πίστη: ένας ρυθμός φυσικός και ρυθμικός όπως η αναπνοή η ίδια!

Ιερές Διαδρομές στην Ελλάδα

Διαδρομές που μας φέρνουν πιο κοντά στα δημιουργήματα του Θεού!

Σχετικά

Το OramaWorld.com, με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας, παρέχει μέσω του Διαδικτύου, Βυζαντινές Εικόνες και Εκκλησιαστικά Σκεύη από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα και βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους online προμηθευτές Ορθόδοξων θρησκευτικών ειδών παγκοσμίως. Σήμερα, εξυπηρετούμε πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες!

OramaWorld

Αναζητώντας το μεγαλείο του Θείου στην Ελλάδα

Ο Θρησκευτικός τουρισμός δεν είναι μια νέα ιδέα, κάτι που επινοήθηκε πρόσφατα. Είναι η αρχαιότερη, η πιο σημαντική μορφή “τουρισμού” στην ιστορία της ανθρωπότητας. Κάθε κοινωνία διέθετε μέλη των οποίων η αποστολή ήταν να επικοινωνήσουν με το θείο. Τα Θρησκευτικά ταξίδια έχουν τις ρίζες τους στα προσκυνήματα μιας άλλης εποχής.

Προτάσεις

Πάσχα στην Κέρκυρα – Ιόνιο, Κέρκυρα

Ο εορτασμός του Πάσχα στην Κέρκυρα είναι μια μοναδική εμπειρία και είναι εντελώς διαφορετικό από οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τους επισκέπτες του νησιού που το ζουν για πρώτη φορά.

Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου Θαλάσσια Περιήγηση

Μία από τις πιο αξιόλογες θρησκευτικές διαδρομές στην Ελλάδα είναι “Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου”. Ο Απόστολος Παύλος διέδωσε το χριστιανισμό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και για το λόγο αυτό ονομάστηκε “Απόστολος των Εθνών”.

Παναγία Σουμελά – Ημαθία, Καστανιά

Χιλιάδες πιστοί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συρρέουν κάθε χρόνο για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Παναγία Σουμελά, την ιστορική εκκλησία που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου, κοντά στο χωριό Καστανιά.
33
Προορισμοί
5385
Μίλια
151
Περιοχές

Κρυμμένα Διαμάντια του Χριστιανισμού

Μοναστήρια, εκκλησίες, ιεροί τόποι και προσκυνήματα καταδυκνείουν τη μακρά και διαρκή παρουσία της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα. Από το Άγιο Όρος και τα Μετέωρα στην Πάτμο και την Κρήτη, από το Αιγαίο ως το Ιόνιο, από την Πελοπόννησο στη Στερεά Ελλάδα.

Επικοινωνία