Προσκυνηματικές Θαλάσσιες Περιηγήσεις στην Ελλάδα

Θαλάσσιες Περιηγήσεις σε τόπους θρησκευτικής ευλάβειας, συνδυάζοντας μια πλούσια πνευματική εμπειρία με ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας. Το Sail la Vie επέλεξε τους πιο σημαντικούς ιερούς τόπους και έχουν σχεδιαστεί 3 διαφορετικές περιηγήσεις που θα σας μεταφέρουν σε ένα θρησκευτικό ταξίδι μέσα στην Ελλάδα.
Διοργανώμενες από την πολύπειρη ομάδα μας και συνοδευόμενες από έναν αρχηγό θρησκευτικών περιηγήσεων θα ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στο ελληνικό αρχιπέλαγος και θα επισκεφθείτε σημαντικούς θρησκευτικούς τόπους για να θυμάστε το πνευματικό ταξίδι σας. Σε περίπτωση που η ομάδα σας έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσαρμόσουμε την πεεριήγηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ελάτε σε μία από αποκλειστικές θαλάσσιες περιηγήσεις μας γύρω από τα ελληνικά νησιά.

Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου Θαλάσσια Περιήγηση

Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου Θαλάσσια Περιήγηση

Μία από τις πιο αξιόλογες θρησκευτικές διαδρομές στην Ελλάδα είναι “Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου”. Ο Απόστολος Παύλος διέδωσε το χριστιανισμό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και για το λόγο αυτό ονομάστηκε “Απόστολος των Εθνών”.

Λεπτομέρειες Περιήγησης


Ιερά Νησιά του Αιγαίου Θαλάσσια Περιήγηση

Ιερά Νησιά του Αιγαίου Θαλάσσια Περιήγηση

Ιεροί χώροι όπου χιλιάδες πιστοί συγκεντρώνονται κάθε χρόνο έχουν επιλεγεί από το Sail la Vie και ενώνονται σε μια αποκλειστική Θαλάσσια Περιήγηση γύρω από τα νησιά του Αιγαίου.

Λεπτομέρειες Περιήγησης


Ιερά Ιόνια Νησιά Θαλάσσια Περιήγηση

Ιερά Ιόνια Νησιά Θαλάσσια Περιήγηση

Η ήρεμη θάλασσα του Ιονίου σε συνδυασμό με τις σημαντικότερες πνευματικές τοποθεσίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας θα σας μεταφέρουν σε ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα στην Ελλάδα.

Λεπτομέρειες Περιήγησης